Renkovci 57, 9224 Turnišče, Slovenija
TROSILNIKI ORGANSKIH GNOJIL ORION ob različnih nosilnostih, dovolj širokem koloteku in primerno nizkem težišču zagotavljajo stabilnost in optimalen raztros gnojil na domala vsakem terenu.
 

 

LASTNOSTI TROSILNIKOV:
- Trosilci organskih gnojil so primerni za večino kmetij. Odlikuje jih enakomerno in natančno trosenje po vsej širini raztrosa (do širine 24m).
- Trosilna naprava:
  ~ Robustno zasnovana vertikalna trosilna naprava zagotavlja enakomerno in natančno trosenje. Material je, ne glede na strukturo in krušljivosti, po vsej širini raztrosa porazdeljen povsem enakomerno. Osnovna enota trosilne naprave je HD trosilni valj.
  ~ Robustno zasnovana širokokotna trosilna naprava zagotavlja enakomerno in natančno trosenje do širine 24 m. Material je, ne glede na strukturo in krušljivosti, po vsej širini raztrosa porazdeljen povsem enakomerno. 2 horizontalnima valjema sta dodana 2 diska, ki omogočata širok raztros.
- Za delo na zahtevnih terenih se izvrstno izkaže “V” oblikovana šasija, katera povečuje stabilnost in togost stroja. Konstrukcija se opira v tri skrajne točke stroja – dve točki zadaj na podvozju in tretja spredaj na traktorskem priklopu zagotavljajo maksimalno stabilnost tudi na nagnjenih površinah.
- Kombinacije raztrosa:
  ~ Trosilna naprava s štirimi vertikalnimi valji omogoča raztros do 10 m.
  ~ Širokokotna trosilna naprava z dvema rotorjema nam omogoča raztros do 24 m.
- Da zagotovimo učinkovito trosenje je potrebna optimalna napetost verig strgalnega dna. Sistem avtomatskega napenjanja verig (ACT) zagotavlja konstantno napetost verig, ne glede na količino materiala. Za višjo odzivnost in lažjo dostopnost pri nastavljanju je sistem pritrjen na sprednji strani okvirja trosilnika.
- Robusten trosilni valj z vijačnico, protiobrabnimi izmenljivimi trosilnimi noži in čistilci zagotavlja kakovostno delo na najvišjem nivoju. Robustno zasnovana vijačnica HD trosilnega valja poskrbi, da je material optimalno razdrobljen.
 

 

 

 

 

 

Imate vprašanje ali ne najdete željene informacije? Kontaktirajte nas!