Renkovci 57, 9224 Turnišče, Slovenija

MOBILNI MLINI PSA se uporabljajo za mletje koruznega zrnja ali koruze v storžih za silažo, vlage do 40 odstotkov. Njegove kapacitete dosegajo od 15t do 50t na uro, odvisno od vlažnosti materiala, moči motorja, premera sita, števila krilc in želeni debelini zmlete mase.

 

 

Izbirate lahko med štirimi modeli MOBILNIH MLINOV PSA, glede na vaše želje in potrebe.

 

Mobilni mlin PSA vključuje moderno tehnologijo in elektroniko. Srce mlina je rotor, ki s svojimi sestavnimi elementi (noži, kladiva in krilca) drobi oz.melje material. Pogon mu daje elektromotor moči od 110 do 200 KW ali traktor (kardanska gred), preko moderno koncipirane kompenzacijske sklopke, ki služi istočasno kot varovalo pri preobremenitvah rotorja mlina. Elementi rotorja so izdelani iz visoko kakovostnih materialov, toplotno obdelanih in kontroliranih z rentgensko oz. ultrazvočno metodo, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in visoko vzdržljivost stroja. Rotor je elektronsko uravnotežen po zahtevah standarda DIN.

Mobilne mline vklopimo (izklopimo) s pritiskom na gumb. Delo mlina upravljamo preko nadzorne plošče z možnostjo ročne ali avtomatske namestitve delovanja. Avtomatsko delovanje stroja je zagotovljeno s frekvenčnim regulatorjem, ki zagotavlja maksimalni izkoristek energije motorja, optimalno obremenjen mlin in transportni polž. Frekvenčni regulator lahko namestimo na mlin ali ločeno od njega, s čimer omogočimo daljinsko upravljanje.

 
 

Standardna oprema

- Mobilno nosilno ogrodje

- Hidravlični dvig (spust) koles za transport

- Robusten rotor z 2 nožema, 88 kladivi in 4 krilci

- Moderno koncipirana kompenzacijska sklopka

- Renomiran frekvenčni regulator

- Transportni polž v sprejemnem košu z elektromotornim pogonom

- Elektromotor z elektroniko (pri elektro pogonu)

- Multiplikator s hladilnikom olja (pri traktorskem pogonu)

 

Dodatna oprema

- Transporter (za vertikalni silos)

- Daljinsko upravljanje frekvenčnega regulatorja

- Kardanska gred

 

 
 
 

Imate vprašanje ali ne najdete željene informacije? Kontaktirajte nas!