Renkovci 57, 9224 Turnišče, Slovenija
HRIBOVSKI TROSILNIKI ORION ALP so izjemno zanesljivi trosilniki, ki združujejo visoko vzdržljivost in preprosto uporabo.
 

 

LASNOSTI TROSILNIKOV:
- Enakomerno in natančno trosenje na strmejših in razgibanih terenih.
- Lahka konstrukcija in širok kolotek z znižanim težiščem zagotavljata stabilnost in varno delo na strmih terenih.
- Robustno zasnovana vertikalna trosilna naprava zagotavlja enakomerno in natančno trosenje. Material je, ne glede na strukturo in krušljivost, po vsej širini raztrosa porazdeljen povsem enakomerno.
- Osnovna enota trosilne naprave so štirje HD trosilni valji opremljeni z zamenljivimi HARDOX segmenti. Pogon trosilnih valjev v oljni kopeli, ležaji pa so zaprti  v robustnem ohišju.
- Okvir trosilne naprave je izjemno stabilen, za njo pa se nahaja hidravlična zaščita.
- Trosilni valji so na napravi premišljeno razvrščeni in zagotavljajo hiter in enakomeren pretok material. Robustno zasnovana vijačnica HD trosilnega valja poskrbi, da je material optimalno razdrobljen.
- Robusten trosilni valj z vijačnico, protiobrabnimi izmenljivimi trosilnimi noži in čistilci zagotavlja kakovostno delo na najvišjem nivoju.
- Trosilna naprava s štirimi vertikalnimi valji omogoča raztros do 10 m.
- Za učinkovito trosenje je potrebna optimalna napetost verig strgalnega dna. Sistem avtomatskega napenjanja verig (ACT) zagotavlja konstantno napetost verig, ne glede na količino materiala.
- Za višjo odzivnost in lažjo dostopnost pri nastavljanju je sistem pritrjen na sprednji strani okvirja trosilnika.
 

 

 

 

 

 

 

Imate vprašanje ali ne najdete željene informacije? Kontaktirajte nas!