Renkovci 57, 9224 Turnišče, Slovenija
Plugi se uporabljajo za komunalna, kmetijska, gradbena in druga opravila. Osnovni namen pluga Spinner Mini je čiščenje snega na manjših dvoriščih in urbanih naseljih. Nadvse učinkoviti so tudi pri ravnanju peska, silaže in drugih razsutih materialov.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SMUČI - omogočajo poljubno nastavitev višine pluga. Čvrst mehanizem in velika naležna ploskev smuč zagotavljata, da se oddaljenost pluga od tal med delom ne spreminja.
HIDRAVLIČNI CILINDER ZA DVIG - mehanizem omogoča prečno prilagajanje pluga, enosmerni cilinder pa omogoča plavajoč položaj pluga. Kratek mehanizem zagotavlja okretnost in stabilnost traktorja.
 
PREDNOSTI:
- Uporaben za vse male modele traktorjev.
- Namenjen je za čiščenje snega, ravnanje zemlje, gradbenega materiala, silaže in drugih razsutih materialov.
- Omogoča priklop na zadnjem in sprednjem delu traktorja.
- Odlikuje ga močna in enostavna konstrukcija.
 
DODATNA OPREMA:
~ VAROVANJE MINI S - učinkovit varnostni sistem ob stiku z nepremičnimi ovirami ukloni del lemeža in prepreči nezaželene poškodbe na plugu ali traktorju.
~ 3P – TRITOČKOVNI PRIKLOP - omogoča priklop I. in II. kat. na čelni ali zadnji hidravliki / omogoča prečno prilagajanje pluga po terenu.
~ HIDRAVLIČNO OBRAČANJE - hidravlični sistem omogoča obračanje deske v smeri levo in desno za poljuben kot, ki ne presega 35 stopinj.
~ LEMEŽ IZ VULKOLANA ALI GUME - na voljo lemež iz vulkolana ali gume, z visoka odpornostjo proti poškodbam. Primeren je predvsem za pluženje in čiščenje občutljivejših podlag.

 

 

 

 

 

 

 

 

Imate vprašanje ali ne najdete željene informacije? Kontaktirajte nas!