Renkovci 57, 9224 Turnišče, Slovenija
VLEČNE KOSILNICE SILVERCUT opremljene z gnetilnikom zagotavljajo brezhibno sledenje podlagi, odlično okretnost in velike prihranke energije.
 

 

 

LASNOSTI KOSILNICE:
- Vpetje kosilnega grebena je zasnovano na sistemu S FLOW priklopa. Odzivnost sistema izboljša sledenje grebena podlagi in v kombinaciji s hidro-pnevmatskim vzmetenjem zagotavlja enakomeren pritisk na podlago in čist odkos. Višina odkosa je pri S-FLOW sistemu na vlečenih kosilnicah brezstopenjsko nastavljiva.
- Vlečena kosilnica SILVERCUT DISC TS/TC FPC/RRC je izredno uravnotežena kosilnica, ki se optimalno prilagaja terenu in s tem omogoča boljšo kakovost krme ob večjem prihranku energije, manjši porabi goriva ter zmanjšani obrabi. Vlečena izvedba kosilnice omogoča visoko storilnost tudi z lažjimi traktorji. Enostavna in robustno varjena konstrukcija zagotavlja izjemno vodljivost, saj lahko enostavno zavijete tudi v kotu preko 90 °.
- Prstni gnetilnik (FC) z možnostjo nastavitve intenzivnosti gnetenja omogočajo optimalno gnetenje.
- Gumijasti gnetilnik (RC) mogoča enakomerno gnetenje deteljne krme. Intenzivnost gnetenja je brezstopenjsko nastavljivo.
- Sistem hidropnevmatskega razbremenjevanja kosilnega grebena zagotavlja čistejši odkos in daljšo življenjsko dobo.
 
 

 

 

 

 

Imate vprašanje ali ne najdete željene informacije? Kontaktirajte nas!