Renkovci 57, 9224 Turnišče, Slovenija
Serija manjših VRTAVKASTIH OBRAČALNIKOV SPIDER ALP je namenjena delu na manjših površinah, ob uporabi traktorja z manjšo močjo delovanja. Zaradi manjše teže so izjemno okretni, kljub manjšemu številu vrtavk pa še vedno zagotavljajo enako učinkovitost kot njihove večje različice. Ti robustni stroji so namenjeni predvsem manjšim in srednje velikim kmetovalcem, ki se srečujejo z razgibanim in nagnjenim terenom.

 

 

LASTNOSTI OBRAČALNIKOV:
- Vrtavkasti obračalniki s štirimi ali šestimi vrtavkami so lahki, robustni in zelo okretni. Inovativna zasnova vrtavke omogoča enakomeren raztros in obračanje krme tudi na zahtevnejših gorskih predelih.
- Vrtavkasti obračalniki SPIDER ALP so namenjeni za delo s traktorji z manjšo močjo na bolj strmih površinah in v nagibu.
- Obračalniki so robustni, njihova lahka zasnova pa zagotavlja izjemno okretnost. Namenjeni so za manjše in srednje velike kmetijske obrate in za raztros ali obračanje krme na razgibanem in strmem terenu.
- Domišljena zasnova vrtavk manjšega premera preprečuje poškodbe travne ruše ter zagotavlja čisto krmo. Enostavno zlaganje vrtavk olajša transport, vzmetni prsti iz visokokakovostnega jekla pa jamčijo dolgo življenjsko dobo.
- Nosilec vzmetnega prsta iz ploščatega jekla z varovanjem pred izpadom vzmetnih prstov pri modelih SPIDER 350I4 ALP in SPIDER 400I4 ALP.
- Nosilec vzmetnega prsta iz okrogle cevi z varovanjem pred izpadom vzmetnih prstov pri modelih SPIDER 600I6 ALP.
- Obračalnik s pomočjo kopirnega kolesa podlagi sledi koračno. To zagotavlja, da je delovna višina vedno enaka. Travna ruša je tako zaščitena, krma med raztrosom in obračanjem ostane čista, vzmetni prsti pa imajo daljšo življenjsko dobo. Dodatno kopirno kolo priporočamo predvsem za delo v nagibu.
- Lahka konstrukcija obračalnika je primerna za traktorje nižjih moči. S težiščem blizu traktorja obračalnik omogoča varno delo in optimalen raztros ali obračanje krme na strmih terenih in v nagibu.
- Inovativna geometrija vrtavk s pristriženimi vzmetnimi prsti poskrbi za optimalen pretok krme in enakomeren raztros. Izboljšana je storilnost, obrnjena krma pa ostane čista.
 

 

 

 

 

 

Imate vprašanje ali ne najdete željene informacije? Kontaktirajte nas!