Renkovci 57, 9224 Turnišče, Slovenija
Vsi VRTAVKASTI OBRAČALNIKI SPIDER ROBUST s štirimi, šestimi ali osmimi rotorji so zdaj serijsko opremljeni s SIPovim hidravličnim krmilnim sistemom, ki s hidravličnim premikanjem na levo in desno stran, omogoča obračanje po robovih brez raztrosa zunaj meja.
V kombinaciji z majhnim premerom rotorjev in robustnim dvojnim univerzalnim menjalnikom so SIP obračalniki učinkoviti, vsestranski in trajni stroji, na katere se lahko zanesete.
 

 

LASTNOSTI OBRAČALNIKOV:
- Domišljena zasnova vrtavk preprečuje poškodbe travne ruše ter zagotavlja čisto krmo. Enostavno zlaganje olajša transport, vzmetni prsti iz visoko kakovostnega jekla pa jamčijo dolgo življenjsko dobo.
- Inovativna geometrija majhne vrtavke z okroglimi cevmi in pristriženimi vzmetnimi kraki pomeni veliko izboljšanje pretoka krme. Izboljšana je storilnost in oblika raztrosa, obrnjena krma pa ostane čista.
- Z nastavljanjem kota obračanja v razponu od 12° do 18°, obračalnik prilagajamo količini krme.
- Udobno delo ob robovih parcel je zagotovljeno s centralnim hidravličnim zamikom koles, s katerim omogočimo odlaganje krme na travnik tako, da obračalni sistem odmaknemo od meje parcele. S tem preprečimo izgubo krme zaradi odlaganja preko robov parcele.
- Obračalnik s pomočjo kopirnega kolesa podlagi sledi koračno. To zagotavlja, da je delovna globina vedno pravilno nastavljena, raztros zgrabka čistejši, omogoča pa tudi hitrejšo vožnjo. Travna ruša je zaščitena, vzmetni kraki pa imajo daljšo življenjsko dobo. Dodatno kopirno kolo priporočamo predvsem za delo v nagibu.
- Učinek ukrivljenih vzmetnih krakov je še posebej viden na izjemno gosti in težki krmi. Oblika kraka omogoča prevzdigovanje krme v dveh slojih, kar poveča učinkovitost trosenja na modelih obračalnikov z večjim premerom rotorja.
Ukrivljeni vzmetni kraki za obračanje goste krme so na voljo kot opcija na modelih: SPIDER 455|4, SPIDER 555|4 in SPIDER 685|6.

 

 

 

 

 

Imate vprašanje ali ne najdete željene informacije? Kontaktirajte nas!