Renkovci 57, 9224 Turnišče, Slovenija
Profesionalni visoko zmogljivi VRTAVKASTI OBRAČALNIKI SPIDER HD so prilagojeni za delo na velikih površinah in zagotavljajo optimalen enakomeren raztros krme. Posebna zasnova obračalnikov je prilagojena za delo na velikih površinah.
Vrtavkasti obračalniki z veliko delovno širino so izredno robustni in kompaktni, hkrati pa ostajajo lahki. Nova oblika stranskih zaščit, ki so med seboj povezane poskrbi za dobro stabilnost. Na voljo sta nošena in vlečena različica obeh strojev. Majhen premer vrtavke zagotavlja enakomeren raztros trave. Vsaka vrtavka posamezno se prilagaja terenu. Delo močno olajša hitro in enostavno nastavljanje kota vrtavke.
 

 

 

LASNOSTI OBRAČALNIKOV:
- Visoka vzdržljivost nosilnih elementov v kombinaciji z domišljeno zasnovo vrtavk zagotavlja učinkovit in enakomeren raztros krme na velikih površinah, ne glede na količino krme, ki jo obračamo.
- Modularna konstrukcija povezanih posamičnih rotorjev omogoča velik razpon vertikalnega prilagajanja terenu.
- Inovativna geometrija majhne vrtavke z okroglimi cevmi in pristriženimi vzmetnimi kraki pomeni veliko izboljšanje pretoka krme. Izboljšana je storilnost in oblika raztrosa, obrnjena krma pa ostane čista.
- Z nastavljanjem kota obračanja v razponu od 12° do 18°, obračalnik prilagajamo količini krme.
- Patentiran sistem hidravlične nastavitve naklona vrtavk nam omogoči udobje in hitro prilagodljivost obračanja na različnih tipih parcel.
- Obračalnik s pomočjo opcijskega kopirnega kolesa podlagi sledi koračno. To zagotavlja, da je delovna globina vedno pravilno nastavljena, raztros zgrabka čistejši, omogoča pa tudi hitrejšo vožnjo. Travna ruša je zaščitena, vzmetni kraki pa imajo daljšo življenjsko dobo. Dodatno kopirno kolo priporočamo predvsem za delo na razgibanih podlagah. (SPIDER 900|8 in SPIDER 1100|10)
- Inovativna dvojna sklopka na pogonu zaščiti stroj pred preobremenitvami in tako prepreči okvare pogona stroja. Poškodbe se najpogosteje zgodijo ob pričetku dela, dokler ne dosežemo optimalne  hitrosti delovanja. Do preobremenitve lahko pride tudi če boste vozili hitreje kot je predpisano ali če pograbite večjo maso trave naenkrat oziroma naletite na oviro in s tem prisilno ustavite stroj.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imate vprašanje ali ne najdete željene informacije? Kontaktirajte nas!