Renkovci 57, 9224 Turnišče, Slovenija
Profesionalni vlečeni DVOROTORSKI ZGRABLJALNIKI STAR z modularnima rotorjema, ki zahtevata le malo vzdrževanja, tvorijo dva enojna oziroma en dvojni zgrabek. Tandem podvozje s paralelogramskim vpetjem zagotavlja tekoče in enakomerno zgrabljanje ter omogoča transportne hitrosti do 30 km/h.
 

 

LASNOSTI ZGRABLJALNIKOV:
- Dvorotorski zgrabljalnik STAR 600|20 T je zasnovan za enostavno uporabo in večjo produktivnost. Modularni rotorji z 20 nosilci s po štirimi pari vzmetnih prstov omogočajo zgrabljanje dveh enojnih ali enega dvojnega zgrabka. Inovativni koračni tandem podvozja in po višini nastavljiva dvojno uležana rotorja zagotavljajo sledenje na vsakem terenu in prilagajanje vsem delovnim izzivom.
- Zgrabljalnik STAR 700|22 T je robusten in narejen iz kakovostnih materialov, ki omogočajo dolgoletno intenzivno rabo. Idealen za lastnike velikih kmetij in pogodbenike, ki se srečujejo z večjimi obdelovalnimi površinami.
- Nadgrajeni z inovativnimi SIP-ovimi rešitvami, kot sta modularni rotor in tandem podvozje, ob odlični vodljivosti dovoljujejo veliko delovno hitrost in oblikujejo enakomeren in čist zgrabek.
- Zgrabljalnik s SIP patentiranim koračnim tandem podvozjem zahvaljujoč postavitvi osi vrtenja sledi podlagi za kar 50 % bolj tekoče in enakomerno v primerjavi s tistim, opremljenim s standardnim tandemom. Razlika v gibanju vrtljivih točk med SIP koračnim tandem podvozjem (modro) in standardnim tandem podvozjem (oranžno).
- Odlično prilagajanje terenu ne glede na hitrost dela ali razgibanost terena.
- Večjo odzivnost na razgibanem terenu omogoča naprej pomaknjeno težišče vpetišča koračnega tandem podvozja. Pri tem kolesa ostajajo blizu vzmetnih prstov in s tem zagotavljajo maksimalno stabilnost rotorja tudi pri večjih hitrostih in strmem terenu.
- Kopirno kolo na zgrabljalniku omogoča hitrejše delo na razgibanem terenu brez poškodb vzmetnih prstov in nosilcev. Čist zgrabek je zagotovljen. Zgrabljalnik s pomočjo kopirnega kolesa podlagi sledi koračno. To zagotavlja, da je delovna globina vedno pravilno nastavljena, zgrabek čistejši in tudi  vožnja je lahko hitrejša. Travna ruša je zaščitena, vzmetni kraki pa imajo daljšo življenjsko dobo. Dodatno kopirno kolo priporočamo predvsem za delo v nagibu.
- Prosto gibanje rotorjev je lastnost, ki zagotavlja kakovostno in čisto krmo, ne glede na neravnine na podlagi.
- Posebni križni zglobi na rotorju omogočajo popolno 3D sledenje podlagi neodvisno od položaja podvozja. Vzmetni prsti se premikajo vzporedno s podlago, kar zagotavlja čisto delo ne glede na hitrost.
- Delovna višina vzmetnih prstov je nastavljiva, zato travna ruša ostane med delom nepoškodovana.
- Širina zgrabka in količina krme se nastavi glede na širino pobiralne naprave za zgrabljalnikom.
- Zgrabljalnik odlikuje prilagoditev dela glede na količino krme, ki jo želite zgrabiti. Fleksibilno podvozje omogoča izdelavo enega ali dveh posamičnih zgrabkov s pomočjo hidravličnega zamika zadnjega rotorja. Kot opcija je navoljo omejevalo zamika, ki preprečuje drsenje zadnjega rotorja med delom na strmini.
- Opcijska hidravlična nastavitev širine zgrabka je na voljo za še udobnejšo in enostavno uporabo stroja. Velikost zgrabka je mogoče nastaviti optimalno glede na širino in zmogljivost pobiralne naprave stroja za pobiranje zgrabkov.
- Opcijsko je podvozje rotorjev na zgrabljalniku STAR 600|20 T mogoče nadgraditi s setom gum s traktorskim profilom. Profil gume AS poveča učinkovitost, predvsem pa varnost med delom s strojem na strmih pobočjih.

 

 

 

 

Imate vprašanje ali ne najdete željene informacije? Kontaktirajte nas!