Renkovci 57, 9224 Turnišče, Slovenija
Profesionalni vlečeni DVOROTORSKI ZGRABLJALNIKI za sredinski zgrabek so opremljeni s SIP patentiranim tandem podvozjem na rotorjih, ki zahtevata le malo vzdrževanja.
Popolna stabilnost linije zgrabljalnikov za sredinski zgrabek STAR omogoča izjemno povečanje količine dela na velikih površinah ter izjemno kakovosten, zračen in hitro sušljiv zgrabek. Po opravljenem delu lahko zgrabljalnik hitro zložite v transportni položaju in ga brez zapletov pripeljete do doma.
 

 

 

LASNOSTI ZRABLJALNIKOV:
- Vrtavkasti zgrabljalnik STAR 1000|30 T z 10 metri delovne širine zagotavlja visoko storilnost, potrebno za obdelovanje obsežnih površin. 3D gibljivo vpetje rotorjev omogoča zaporedni dvig rotorjev ter v kombinaciji s hidropnevmatskim vzmetenjem in trojnim koračnim tandemom zagotavlja izvrstno prilagajanje terenu. Enostavno upravljanje omogoča sistem za električno hidravlično krmiljenje.
- Nadgrajeni z inovativnimi SIP-ovimi rešitvami, kot sta modularni rotor in tandem podvozje, ob odlični vodljivosti dovoljujejo veliko delovno hitrost in dajejo energijsko bogat zgrabek.
- Zgrabljalnik s SIP patentiranim tandem podvozjem zahvaljujoč postavitvi osi vrtenja sledi podlagi za kar 50 % bolj tekoče in enakomerno v primerjavi s tistim, opremljenim s standardnim tandemom. Razlika v gibanju vrtljivih točk med SIP koračnim tandem podvozjem (modro) in standardnim tandem podvozjem (oranžno).
- Odlično prilagajanje terenu ne glede na hitrost dela ali razgibanost terena.
- Večjo odzivnost na razgibanem terenu omogoča naprej pomaknjeno težišče vpetišča koračnega tandem podvozja. Pri tem kolesa ostajajo blizu vzmetnih prstov in s tem zagotavljajo maksimalno stabilnost rotorja tudi pri večjih hitrostih in strmem terenu.
- Kopirno kolo na zgrabljalniku omogoča hitrejše delo na razgibanem terenu brez poškodb vzmetnih prstov in nosilcev. Čist zgrabek je zagotovljen. Zgrabljalnik s pomočjo kopirnega kolesa podlagi sledi koračno. To zagotavlja, da je delovna globina vedno pravilno nastavljena zgrabek čistejši in tudi hitrejšo vožnjo. Travna ruša je zaščitena, vzmetni kraki pa imajo daljšo življenjsko dobo. Dodatno kopirno kolo priporočamo predvsem za delo v nagibu.
- Prosto gibanje rotorjev je lastnost, ki zagotavlja visoko kakovost in čisto krmo, ne glede na neravnine na podlagi. Posebni križni zglobi na rotorju omogočajo popolno 3D sledenje podlagi neodvisno od položaja podvozja. Vzmetni prsti se premikajo vzporedno s podlago, kar zagotavlja čisto delo ne glede na hitrost.
- Delovna višina vzmetnih prstov je nastavljiva, zato travna ruša ostane med delom nepoškodovana.
- Širina zgrabka in količina krme se nastavi glede na širino pobiralne naprave za zgrabljalnikom.
 

 

 

 

Imate vprašanje ali ne najdete željene informacije? Kontaktirajte nas!