Renkovci 57, 9224 Turnišče, Slovenija
ČELNI POBIRALNI ZGRABLJALNIKI AIR ALP krmo dvignejo iz tal in jo položijo v zgrabek, pri čemer je traktorska kolesa ne poteptajo. Stroj je odlična rešitev za vse vrste travinja, slame in ostankov pridelka.
 

 

LASNOSTI ZGRABLJALNIKOV:
- Sistem hidropnevmatskega vzmetenja zagotavlja enakomeren pritisk na podlago ter enostavno in učinkovito zgrabljanje na vseh vrstah terena in v vseh pogojih. Vzmetenje se hitro in enostavno prilagaja tudi med samim delom.
- Fleksibilna pobiralna naprava v kombinaciji z rotirajočimi drsniki omogoča boljše prilagajanje na najrazličnejših terenih. Vlečeni vzmetni prsti se komaj dotikajo tal za manjšo obrabo in daljšo življenjsko dobo. Prstni rotor nad pobiralno napravo izboljša pretok krme in ustvarja zračne zgrabke.
- AIR tehnologija pobiralnih zgrabljalnikov zagotavlja manjšo izgubo listov in višjo kakovost krme. Rotor pobiralne naprave je manjšega premera, kar pripomore k ohranjanju listov na bilkah in k boljšemu pretoku krme: krma ne zastaja pred zgrabljalnikom.
- Pri zgrabljanju je pomembna zaščita travne podlage. Ker se drsniki prosto vrtijo, na njih ne ostaja umazanija. Vrtljivi diski, nameščeni blizu pobiralne naprave, zagotavljajo visoko odzivnost in odlično prilagajanje terenu.
- Sistem za preprečevanje izgube vzmetnih prstov je sestavljen iz plastičnega elementa ter objemke z vijakom, ki pritrjuje vseh šest vzmetnih prstov. V primeru poškodbe prst ostane v položaju.
 

 

 

Imate vprašanje ali ne najdete željene informacije? Kontaktirajte nas!