Renkovci 57, 9224 Turnišče, Slovenija
Predrezalnik PRO-400 je namenjen zimskemu rezu v vinogradih. Obrezovanje s predrezalnikom močno zmanjša količino dela in poveča produktivnost pri zimskemu rezu poganjkov trte. Predrezalnik skrajša dolge poganjke, očisti problematične dele in še posebej olajša puljenje poganjkov iz žic nosilne konstrukcije.

 

 

 

Predrezalnik PRO-400 je sestavljen iz nosilnega okvirja, opremljenega z dvema rezalnima moduloma, ki sta gnana. Izvedba z enim pogonskim motorjem je primerna za šibkejše rastoče sorte z manj poganjki, samostojni in asinhroni pogon z dvema hidromotorjema pa poveča delovno zmogljivost in izboljša čiščenje poganjkov tudi v zelo gostih sestojih.
Rezalni moduli predrezalnika PRO 400 so izdelani iz visokokakovostnega materiala, njihovi robovi pa so kaljeni s posebno tehnologijo, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Vzmetenje rezalnih modulov v nosilnem okvirju omogoča enostavno nastavitev delovne širine in veliko prilagodljivost pri izbiri komponent stroja, primernega za specifične pogoje. Pogon in krmiljenje sta zasnovana s posebnim elektrohidravličnim krmilnim vezjem, ki omogoča enostavno prilagajanje hitrosti rezalnih modulov. Tako je vedno mogoče nastaviti optimalne delovne pogoje glede na potrebe uporabnika.
 

 

 

Imate vprašanje ali ne najdete željene informacije? Kontaktirajte nas!