Renkovci 57, 9224 Turnišče, Slovenija

Stroj za čiščenje debel podjetja OSTRATICKÝ se uporablja za čiščenje debel trte, predvsem spomladi. Uporabljajo edinstven sistem dveh ščetk, ki ga je na podlagi dolgoletnega preizkušanja različnih principov delovanja razvilo in zasnovalo podjetje OATRATICKÝ. Delovna enota z dvema navpičnima, nasprotno se vrtečima krtačama odlično odstrani zelene spodnje poganjke trte (zarast), očisti deblo starega lubja in listja, hkrati pa je nežna do debla.

Čistilci debel vinske trte DUPLEX se uporabljajo za čiščenje debel vinske trte stare skorje in škrlupa. Njihove glavne značilnosti so:

- konstrukcija z dvojnim rotorjem za visoko delovno zmogljivost

- dve možnosti dolžine gredi: 400 ali 600 mm

- posebne plastične krtače, nežne do debel trte

- sprednja, stranska ali nadredna različica

- opcijsko so na voljo tudi dodatne vodoravne krtače

 

 

 

Delovna telesa so opremljena s posebno plastično vrvico, ki se vedno optimalno prilagaja razmeram v določenem vinogradu in ne povzroča površinskih poškodb na deblih trte. Navpična os vrtenja čistilcev debla OSTRATICKY zagotavlja popolno čiščenje tudi v spodnjem delu debla, kjer vodoravno nameščena delovna telesa čistilca ne delujejo optimalno.

 

           

 

Odvisno od tipa in zasnove so lahko stroji nameščeni spredaj na steber za pritrditev rezalne letve ali pa ob strani med traktorskimi kolesi na univerzalni medosni steber, ki se uporablja tudi za pritrditev nihajnih sekcij in drugih specialnih strojev. Za doseganje najvišje delovne učinkovitosti so bili zasnovani posebni tunelski čistilci za vinograde, ki uporabljajo dva osnovna stroja in omogočajo enostavno in učinkovito čiščenje obeh strani ene vrste vinske trte v enem prehodu. Čistilci debel OSTRATICKÝ so zasnovani kot univerzalni stroji z možnostjo vgradnje na katero koli vrsto traktorja.

 

 

 

 

Imate vprašanje ali ne najdete željene informacije? Kontaktirajte nas!