Renkovci 57, 9224 Turnišče, Slovenija
Nova serija traktorjev CASE IH VESTRUM izstopa iz množice, saj združuje kompaktne dimenzije vodljivega štirivaljnega traktorja z vrhunskim udobjem in opremo večjih modelov Case IH. Rezultat je prvi traktor Case IH v razredu 100 KM z brezstopenjskim menjalnikom CVX Drive. Izbirate lahko med štirimi modeli z različnimi močmi motorja: VESTRUM CVX Drive 100 / 110 / 120 / 130.

 

 

PROSTORNA IN TIHA KABINA
Traktorji Vestrum CVX Drive imajo luksuzno štiri stebrno kabino, ki ponuja udobno upravljanje. Postavitev krmiljenja je podobna tisti, ki se uporablja pri večjih modelih traktorjev Case IH, tako da se lahko vozniki, ki poznajo znamko, takoj znajdejo, medtem ko se bodo novi uporabniki hitro spoznali s svojim traktorjem. Dobro uveljavljeni naslon za roko Case IH Multicontroller je serijsko vgrajen in zagotavlja enostavno in intuitivno upravljanje vseh funkcij Vestrum CVX Drive.
Kabina je zelo prostorna, upravljalne ročice so priročno razporejene, Bluetooth radio, ki omogoča tudi prostoročno telefoniranje, olajšajo delo in poskrbijo, da boste vsako delo opravljali z veseljem. Pri traktorju Vestrum imate na voljo do 14 led delovnih luči, ki vam odlično razsvetlijo delovni prostor in vam omogočijo, da lahko delo nemoteno opravljate tudi, ko se stemni. 
Opcijsko ponuja model Case IH Vestrum tri različne strehe kabine, ter veliko dodatne opreme (klimatska naprava, elektronsko nastavljiva in ogrevana vzvratna ogledala, pnevmatski sedež..), ki še dodatno poskrbi za vaše dobro počutje in brezskrbno delo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OBČUTUTE PREDNOST DOKAZANE UČINKOVITOSTI
Vestrum je novi model v družini traktorjev Case IH, vendar pa uporablja že preizkušene in dokazano učinkovite motorje FPT, ki poganjajo tudi ostale modele traktorjev Case IH. 4,5 litrski motor uporablja sistem s skupnim vodom goriva Common Rail in lahko izbirate med izvedbami od 100 do 130 KM (maksimalna moč od 110 do 140 KM, dosežena pri 1.700 – 1.900 obrati/min). Turbo polnilnik in Intercooler pa dajeta motorju močne karakteristike, ki se kažejo tudi v visokem navoru pri nizkih obratih motorja. Traktor dosega hitrost do 40 km/h ECO (pri nižjih obratih motorja).
V srcu novega motorja se nahaja patentiran sistem za izpušne pline HI-eCSR2. Inteligentni sistem deluje brez krožnega sistema zunanjega hlajenja izpušnih plinov in je popolnima brez vzdrževanja.

 

 

 

UČINKOVIT MENJALNIK ZA VSE POTREBE
CVX Drive brezstopenjski menjalniki so sedaj z modelom Vestrum na voljo tudi v traktorjih od 100 KM naprej. Kot pionir v razvoju brezstopenjskih menjalnikov podjetje Case IH tudi tukaj ne razočara – menjalnik in motor sta povezana s sistemom APM, kar zagotavlja učinkovito delovanje traktorja z majhno porabo goriva. Sistem dvojnih sklopk zagotavlja izbiro prave hitrosti, brez sunkov. Menjalnik CVX Drive ima tudi funkcijo Active Hold Control, ki omogoča, da se lahko ustavite in speljete na hribih brez uporabe sklopke ali zavor.

 

Bistvena prednost menjalnikov CVX Drive pa je enostavno delovanje brez nepotrebnih predhodnih nastavitev (z invertorjem samo določate smer vožnje in aktivirate premik/Multicontroller ročico). Poleg navadne ročne zavore ima traktor v osnovni opremi tudi Park Brake, ki omogoča enostavno in varno parkiranje.
Z brezhibnim pospeševanjem od mirovanja do najvišje hitrosti, vgrajenim lezenjem in samo 1.700 vrtljaji pri 40 km/h je brezstopenjski menjalnik na Vestrumu je preprosto najboljši pri svojem delu.
 
 
MOČNA HIDRAVLIKA ZA TEŽKE OBREMENITVE
Hidravlični sistem je zasnovan za najtežja dela. Robustno zadnje hidravlično dvigalo lahko dvigne do 5.600 kg. V kombinaciji s hidravlično črpalko CCLS s pretokom 110 l/min omogoča nemoteno uporabo katere koli opreme za obdelavo tal. Močna hidravlična črpalka z ločenim krmiljenjem omogoča do štiri dvosmerne hidravlične izhode na zadnji strani in tri sredinsko nameščene, š čimer lahko traktor popolnoma zadovolji potrebe hidravličnih porabnikov.
 
 
UPORABNE REŠITVE ZA LAŽJE DELO
Vsi modeli Vestrum imajo standardno 540/540E/1000 obratov/min na kardanu zadaj, lahko pa jih dobite tudi s kombinacijo 540E/1000/1000E obrati/min, kar vam zagotavlja popolno prilagajanje.
 
 
POPOLNOMA INTEGRIRANA PREDNJA HIDRAVLIKA
Modeli traktorjev Vestrum so opcijsko na voljo s tovarniško vgrajeno predpripravo za čelne nakladalnike in ponujajo vse, kar je potrebno za učinkovito delo čelnega nakladalnika. Njegova dvižna kapaciteta je 2.300 kg. Na voljo je tudi upravljanje sprednje hidravlike za istočasno delo s prednjim in zadnjim kardanskim priključkom.
 
 
MANJ PONOVLJIVO, BOLJ PRODUKTIVNO
Modeli Vestrum CVX Drive imajo Headland Management Control II, ki je zasnovan tako, da vozniku nudi celovito podporo med zapletenimi postopki obračanja. Vsak korak lahko programirate po času ali po prevoženi razdalji. Z ISOBUS III lahko naprava upravlja traktor in samodejno prilagaja hitrost vožnje, položaj vleke in hitrost kardanske gredi ter upravljanje oddaljenih ventilov, odvisno od stroja.
Kljub svoji robustnosti, je traktorjev optimalen obračalni krog 4,5m. Skupaj s pogon in zavorami na vsa štiri kolesa ter 100% blokada diferenciala se traktor odlično odnese na vseh terenih dela.
 
 

 

Imate vprašanje ali ne najdete željene informacije? Kontaktirajte nas!