Renkovci 57, 9224 Turnišče, Slovenija
Za vse tiste, ki potrebujete kompaktni in vsestranski traktor za splošna opravila, je Case IH razvil serijo FORMALL A. Lahkotni, zelo okretni in enostavni za uporabo, z nizkimi obratovalnimi stroški, so najboljša kombinacija med zmogljivostjo in pametno naložbo. Ne glede na potrebe vašega dela bo Formall A z svojim udobnim okoljem poskrbel, da bo vaš delovni dan prijetnejši in krajši. Izbirate lahko med tremi modeli različnih moči: 55 / 65 / 75 A. 
 

 

VSESTRANSKOST VSAK DAN
Traktor Formall A se odlično odnese pri raznovrstnih opravilih na kmetijah, nov motor z inovativnim Common Rail sistemom pa zagotavlja majhno porabo goriva in nizke stroške vzdrževanja. Za raznovrstno celodnevno delo ima Formall A odlično vidljivost, udobje in praktičen nadzor nad različnimi elementi, kar vam omogoča boste med delom kar najbolj učinkoviti in produktivni. 
 

 

VELIKA VIDLJIVOST IN POPOLNO UDOBJE KABINE
Moderna 4 stebrna kabina zagotavlja odlično vidljivost v vseh smereh. V serijski opremi je tudi strešno okno, ki še poveča preglednost nad delom. Za udobje v dolgih delovnih dneh poskrbi ergonomsko oblikovan sedež, ki nudi popolno oporo telesu. Ventilacija, gretje in klimatska naprava (dodatna oprema) pa zagotavljajo prijetno delovno okolje v vseh vremenskih pogojih.
Traktor Formall A odlikuje enostavnost uporabe in enostavno ter poceni vzdrževanje. Nastavljiv volan zagotavlja udoben delovni položaj, armaturna plošča je enostavna za razumevanje, razporeditev upravljalnih elementov na voznikovi desni strani pa omogoča, da je mogoče s traktorjem po kratkem času upravljati zelo intuitivno.
 

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

ZMOGLJIV IN VARČEN MOTOR
Traktorji Case IH Farmall A so opremljeni z 2,9 litrskim FPT motorjem, ki je eden izmed najučinkovitejših motorjev svoje vrste in za delovanje ne potrebuje dodatka AdBlue. Tehnologija Common Rail omogoča maksimalen navor že pri 1400 obrati na minuto, s čimer se občutno zmanjša poraba goriva. Izpuh je mogoče hitro prilagoditi med navpičnim in vodoravnim položajem glede na vrsto dela. Interval menjave olja je 600 ur.
 

 

MAKSIMALEN OPRIJEM
Traktorji imajo v osnovni opremi mehanski menjalnik, ki ima 12+12 prestav s cestno hitrostjo 40km/h, izbirate pa lahko še med Powershift menjalnikom z 12 prestavami naprej in 12 nazaj in Powershuttle funkcijo spreminjanjem smeri vožnje brez uporabe sklopke ter Powershift menjalkam z 20+20 prestavami s superreduktorjem.
Traktorji Formall A imajo pogon na zadnja kolesa, vsi modeli pa so lahko opremljeni s štirikolesnim pogonom.
 

 

DOVOLJ MOČI ZA VSAKO OPRAVILO
Zadnja hidravlika omogoča dvižno kapaciteto 2.700kg, z možnostjo naročila dodatnih cilindrov, ki dvižno kapaciteto poveča na 3.000kg. Traktor je lahko opremljen z do 6 hidravličnimi izhodi, ki ga poganja črpalka s pretokom 47,7 l/min. Traktorji so standardno opremljeni z zadnjim kardanskim priključkom, s hitrostjo 540 obratov na minuto, opcijsko pa lahko izberete tudi kardanski priključek s hitrostjo 540/540 E .
Traktor Case IH Formal A lahko opcijsko opremljen s tovarniško vgrajeno predpripravo za čelni nakladalec, kar omogoča enostavno montažo in demontažo nakladalca.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imate vprašanje ali ne najdete željene informacije? Kontaktirajte nas!