Renkovci 57, 9224 Turnišče, Slovenija
Traktorji CASE IH PUMA so enostavni, uporabniku prijazni in varčni traktorji, ki ponujajo standard zmogljivosti, ki bi ga sicer pričakovali le od veliko dražjih traktorjev. Svoj Case IH Puma lahko popolnoma prilagodite svojim potrebam.
Izbirate lahko med tremi serijami modelov traktorjev CASE IH PUMA, in sicer: PUMA, PUMA MULTICONTROLLER in PUMA CVX Drive. Pri seriji traktorjev Case IH Puma lahko izbirate med tremi modeli z različnimi močmi motorja: PUMA 140/150/165. Serija Puma Multicontroller ima na izbiro pet modelov različnih moči motorja: PUMA MULTICONTROLLER 150/165/185/200/220. Pri seriji Puma CVX pa je na izbiro sedem modelov različnih moči: PUMA CVX 150/165/175/185/200/220/240 ter popolnoma nov model PUMA 260 CVX AFS Connect.
 

 

Vsem modelom Puma je skupno to, da po vsem svetu slovijo kot zanesljivi, zmogljivi in varčni traktorji. Proizvajajo jih v St. Valentinu v Avstriji, kjer sta združena vrhunsko strokovno znanje in preverjena kakovost proizvodnje za najboljši končni izdelek.
Za optimalno udobje in učinkovitost sta nova modela Puma Multicontroller in Puma CVXDrive opremljena s številnimi izboljšavami, kot sta hladilni prostor v kabini in nizko nameščen sprednji brisalec.
 
KARAKTERISTIKE 
 
PUMA 140, 150, 165 – IDEALEN TRAKTOR ZA ŽIVINOREJSKE KMETIJE
- ActiveDrive 6 - menjalnik s polprestavnim menjalnikom
- Možnost visoke ali nizke kabine
- Do 4 zadnji hidravlični ventil z ročnim upravljanjem in do 3 elektronski sredinsko nameščeni hidravlični ventili
- 540/540E/1000 ali 540E/1000/1000E hitrosti zadnje kardanske gredi
- Hidravlična črpalka s pretokom do 110 l/min
 
PUMA MULTICONTROLLER 150, 165, 185, 200, 220 – ZMOGLJIV VSESTRANSKI TRAKTOR ZA SODOBNO KOMBINIRANO KMETIJO
- ActiveDrive 6 Semi-Powershift menjalnik z delno obremenitvijo ali PowerDrive menjalnik s polno obremenitvijo /prestavljanjem moči
- Preizkušeni naslon za roke Multicontroller za izjemno udobje in enostavno upravljanje
- Do 4 mehanski ali 5 elektronskih zadnjih hidravličnih ventilov
- Headland Management Control II (HMC II) in ISOBUS III (TIM)
- 540/540E/1000 ali 540E/1000/1000E hitrosti zadnje kardanske gredi, 540/540E/1.000/1.000E pri modelih PUMA 185, 200, 220 Multicontroller 
- Hidravlična črpalka s pretokom do 150 l/min
 
PUMA 150, 165, 175, 185, 200, 220, 240, 260 CVX DRIVE – PREIZKUŠENA REŠITEV ZA KMETE IN IZVAJALCE STORITEV
- CVXDrive brezstopenjski menjalnik z visoko mehansko učinkovitostjo
- APM upravljanje motorja/menjalnika za optimalno učinkovitost porabe goriva
- Active hold control - varnost na strminah ali pri zapuščanju kabine
- 540/540E/1000 ali 540E/1000/1000E hitrosti zadnje kardanske gredi, 540/540E/1.000/1.000E pri modelih PUMA 185, 200, 220, 240 CVX Drive
- Hidravlična črpalka s pretokom do 170 l/min
- AccuTurn Pro - samodejno obračanje na robovih s samodejnim sprožanjem zaporedja sekcij na podlagi GPS-a (od modela PUMA 185 CVX Drive naprej)

 

 

 

PAKETI OPREME
Vaš traktor, vaša izbira stopnje udobja. Izbirate lahko med paketi opreme Selection, Advanced in Professional, ter prilagodite svoj traktor PUMA svojim potrebam.
 
Professional – Izkoristite vse možnosti traktorja
- Za modele Puma Multicontroller in Puma CVXDrive
- ActiveDrive 6 ali PowerDrive (Puma Multicontroller) ali CVXDrive brezstopenjski menjalnik (Puma CVXDrive)
- Hidravlični ventili z elektronskim upravljanjem in zmogljiva hidravlična črpalka (Puma Multicontroller 110 l/min - 150 l/min, Puma CVXDrive 140 l/min - 170 l/min)
- 3-stopenjska kardanska gred (540E/540/1000 ali 540/1000E/1000) ter 4-stopenjska kardanska gred pri modelih od 185 KM naprej
- Klimatska naprava, sovoznikov sedež in vzmetenje kabine
- Vzmetenje prednje preme
- Opcijsko lahko izbirate med sprednjim nosilcem uteži ali sprednjo hidravliko ali sprednjo hidravliko in sprednjo kardansko gredjo
- Monitor AFS Pro 700 Plus na dotik
- AFS Samodejno vodenje (samo pri modelu PUMA 260 CVX)
- ISOBUS II ali III
 

 

Advanced – Napredne funkcije za vsakodnevno uporabo
- Za modele Puma Multicontroller in Puma CVXDrive
- ActiveDrive 6 ali PowerDrive (Puma Multicontroller) ali CVXDrive brezstopenjski menjalnik (Puma CVXDrive)
- Mehanski ali elektronski hidravlični ventili in zmogljiva hidravlična črpalka (110 l/min - 150 l/min Puma Multicontroller, 140 l/min - 170 l/min Puma CVXDrive)
- 3-stopenjska kardanska gred (540E/540/1000 ali 540/1000E/1000) ter 4-stopenjska kardanska gred pri modelih od 185 KM naprej
- Klimatska naprava, sovoznikov sedež in vzmetenje kabine
- Vzmetenje prednje preme
- Opcijsko lahko izbirate med sprednjim nosilcem uteži ali sprednjo hidravliko ali sprednjo hidravliko in sprednjo kardansko gredjo
- Monitor AFS Pro 700 Plus na dotik
- Standardno krmiljenje 
- ISOBUS II opcijsko
 

 

Selection – Najpomembnejše funkcije za zadovoljstvo strank
- Za modele Puma in Puma Multicontroller
- Prenos ActiveDrive 6 ali PowerDrive (40 km/h Eco ali 50 km/h)
- Hidravlični ventili z mehanskih upravljanjem in hidravlična črpalka s petokom 110 l/min - 150 l/min
- 2-stopenjska kardanska gred (540e/1000) ali 3-stopenjska kardanska gred: 540E/540/1000
- Klimatska naprava, sovoznikov sedež in vzmetenje kabine
- Opcijsko vzmetenje prednje preme
- Sprednji nosilec uteži ali sprednja hidravlika
- Standardno krmiljenje 

 

 
VOZNIKOVA KABINA

Ostanite osredotočeni in produktivni

Traktor navdušuje s svojo izjemno udobno, prostorno, tiho in ergonomsko oblikovano kabino z odlično vsestransko vidljivostjo. Kabina je že standardno opremljena s strešnim oknom, ki občutno olajša delo s čelnim nakladalcem, udobni pnevmatski sedeži pa vam oblažijo tresljaje.

 

 

Intuitivno upravljanje
Z naslonom za roko Case IH Multicontroller, nadzornim monitorjem ICP in zaslon na dotik ASF Pro 700 na desni strani, so vse ključne operativne funkcije traktorja zbrane na enem mestu in vozniku enostavno dosegljive. Na intuitivni nadzorni plošči so glavne funkcije traktorja Puma logično razporejene na sredini naslona za roke Multicontroller™. Enostavno mu je slediti in ga razumeti.
 

 

Prefinjene podrobnosti
Nizko nameščeni brisalec v primerjavi s prejšnjimi modeli za 60 % poveča površino brisanja.
 

 

Odlična vidljivost podnevi in ponoči
Popolna postavitev sprednjih in stranskih žarometov LED s svetilnostjo do 40.000 lumnov lahko vsako noč spremeni v dan. Do 20 delovnih luči LED S 360-stopinjsko razporeditvijo, kar omogoča da vidite, kaj je neposredno pred vami in kaj se dogaja za strojem, imate tudi popoln pogled vse do zunanjih robov strojev in priključkov.

 

 
Vgrajena hladilna skrinjica
Pri modelih Multicontroller in CVXDrive hladilna skrinjica zagotavlja dovolj prostora za hrano in pijačo tudi v najdaljših delovnih dneh. Nahaja se na dosegu voznikove roke, ne da bi pri tem bil oviran pogled naprej.
 

 

Ogrevani in prezračevani sedeži
Aktivno ogrevani in prezračevani rdeči usnjeni sedež vedno zagotavlja idealno in udobno temperaturo pozimi ali poleti.
 
Dva monitorja
Držalo za monitor omogoča priročno namestitev monitorjev za vaše priključke. Za uporabnike sistema AFS Guidance je na voljo možnost za drugi monitor AFS Pro 700.

 

 

 

 

NAPREDNA TEHNOLOGIJA MOTORJEV 
Vsi traktorji Puma so opremljeni z najnovejšo generacijo motorjev FPT, ki so skladni s standardom EU Stage V. So srce pogonskega sklopa, ki je zasnovan za najtežja dela. Najnovejši 6-valjni motorji so zasnovani za daljše intervale menjave olja in filtrov na 750 ur.
 

 
Zanesljiv in vzdržljiv
6,7 litrski 6-valjni motorji s tehnologijo skupnega voda goriva Common Rail in turbopolnilnikom Wastgate zagotavljajo zmogljivost, navor, učinkovitost porabe goriva in zanesljivost. Vsi modeli Puma uporabljajo inovativen sistem upravljanja porabe (Power Management System), ki zagotovi dodatno povečanje moči pri prevozih težkih tovorov ali pri vožnji z večjimi hitrostmi.
 
 
Moč brez kompromisov
Vsi motorji se ponašajo z izjemnim povečanjem navora do 47% (46%). Maksimalen navor je na voljo tudi pri nizkih vrtljajih motorja (1.400 vrt/min). S širokim razponom konstantne moči lahko motor doseže svoj polni potencial tudi pri nizkih vrtljajih, kar izboljša učinkovitost porabe goriva.
 
Varčen
Z opcijsko motorno zavoro zaščitite svoje delovne zavore, tako na traktorju kot na prikolici ali priključku. Elektronski ventilator Vistronic je narejen za maksimalno učinkovitost porabe goriva, saj zagotavlja hlajenje glede na potrebe in ne glede na število vrtljajev motorja. Reverzibilni ventilator Eco med delovanjem čisti hladilni paket, kar zagotavlja še večjo učinkovitost in zanesljivost.
 
Okolju prijazen
Patentiran, visoko učinkovit sistem selektivne katalitične redukcije (Hi-eSCR2) izpolnjuje stroge zahteve emisijskih standardov Euro Stage V. 
Hidrogenirano rastlinsko olje (HVO) je biosintetično dizelsko gorivo, ki je popolnoma združljivo z motorjem FPT Stage V. V kombinaciji s podaljšanimi servisnimi intervali in biološko razgradljivim oljem HVO za menjalnik, poudarja okoljsko prijaznost traktorja Puma.

 

MENJALNIK
Za vsako delo pravi menjalnik
Podjetje Case IH se zaveda, da ima vsak kmetovalec drugačne zahteve za svoje traktorje. Izbira menjalnika je ena od najpomembnejših odločitev in je odvisna od predvidene uporabe pa tudi od želja voznika. Traktorji serije Puma, ki so eden najbolj vsestranskih traktorjev, so na voljo s tremi možnostmi menjalnikov.
 
 
 
ActiveDrive 6 - Menjalnik z delno obremenitvijo
Obvladajte vsako nalogo
Šest stopenjski menjalniki Semi powershift so preizkušeni menjalniki, ki imajo 6 prestav v 3 razponih, so idealni za aplikacije, pri katerih so potrebne manjše razlike v hitrostih. Menjalnik eco-powershift doseže najvišjo hitrost pri nižjih vrtljajih motorja in tako prihrani gorivo med transportom.
 
Avtomatizirani načini
Možnost samodejnega prestavljanja omogoča, da traktor sam prestavlja v določenem območju. To je učinkovit način za zmanjšanje utrujenosti upravljalca pri uporabi s pogostim spreminjanjem obremenitve, kot je na primer delo na hribovitem terenu.
 
Povečajte produktivnost
Na voljo je devet prestav v območju dela na polju za čim večjo produktivnost. Na voljo je tudi možnost lezenja, z najmanjšo hitrostjo 200 m/h.
 

 

 
PowerDrive - Menjalnik s polno obremenitvijo
Izjemno gladko prestavljanje
PowerDrive je 18-ali 19-stopenjski ročni menjalnik s polno obremenitvijo. Zasnovan je tako, da zagotavlja optimalno število prestav brez sklopk ali prekinitev navora v ključnem delovnem območju od 2,5 km/h do 14 km/h. Na voljo je menjalnik PowerDrive z 19x6 prestavami in hitrostjo 40 km/h Eco ali 50 km/h.
 
Trajno in zanesljivo
Menjalniki PowerDrive so zasnovani za največje obremenitve, da bi zagotovili največjo zanesljivost in vzdržljivost - tudi pri najtežjih obremenitvah.
 
Povečanje produktivnosti
Prednost sistema PowerDrive je tudi njegova preprosta uporaba. Z večopravilnim menjalnikom Puma imate nadzor nad prenosom dobesedno v rokah. Po želji je na voljo tudi možnost hitrosti plazenja z najmanjšo hitrostjo 200 m/h.
 
Samodejni načini
Omogoča najboljšo uskladitev hitrosti vožnje z vrtljaji motorja.
 
 
 
CVX DRIVE - Brezstopenjski menjalnik
Optimalna zmogljivost
Menjalniki CVX uporabljajo tehnologijo dvojne sklopke DKT, ki občutno prispeva k bolj gladkemu prestavljanju in hitrejšemu pospeševanju traktorja ter bolj optimalni porabi goriva.
Inženirji programske opreme podjetja Case IH so izboljšali zmogljivost in upravljanje pogona CVXDrive z novimi krmilnimi funkcijami, ki zagotavljajo bolj gladko in odzivno delovanje, kar dviguje uporabnost na novo raven.
 
Enostavno opravljanje
Preprosta tehnologija CVXDrive je idealna za upravljavce vseh ravni znanja, saj omogoča ohranjanje največje učinkovitosti v vseh razmerah na terenu in pri vseh vrstah uporabe.
 
Inteligentna učinkovitost
Sistem (za upravljanje motorja in menjalnika) APM samodejno uravnava hitrost traktorja glede na optimalno število vrtljajev motorja in prestavno razmerje, da bi povečali zmogljivost in zmanjšali stroške obratovanja.
 
Varno delo brez stresa
Menjalnik CVX ponuja tudi funkcijo Active Hold control– aktivno kontrolo mirovanja, ki traktor in priklopnik ohranja v miru tudi pri strmih klancih in zagotavlja lahko speljevanje brez uporabe sklopke ali zavore.
 
 
 
VISOKO ZMOGLJIV HIDRAVLIČNI SISTEM
Močan vsestranski traktor - Popolnoma opremljen za vsako delo
Puma je zaradi obsežne, visoko zmogljive hidravlike in opreme za priključno gred resnično vsestranski traktor, ki lahko upravlja široko paleto priključkov. 
 

 

 

Robusten in vsestranski
Hidravlični sistem traktorjev Case IH Puma je zasnovan za upravljanje najtežjih priključkov.
- Največja nosilnost zadnjega hidravličnega dvigala je 8.257 kg oz. 10.463 kg pri taktorjih z močjo 185 KM in več
- Do 4 mehanskih ali 5 elektronskih hidravličnih ventilov zadaj
- Do 3 sredinsko nameščeni hidravlični ventili (mehansko ali elektronsko upravljanje)
- Tri oziroma pri močnejših traktorjih štiri hitrosti zadnje kardanske gredi
- ECO število vrtljajev kardanske gredi za boljšo porabo goriva (540E in 1.000E pri samo 1.590 vrt/min motorja)
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sprednja hidravlika prevzema vodilno vlogo
Sprednjo hidravliko je mogoče naročiti tudi v kombinaciji s sprednjo kardansko gredjo. Dodatna funkcija upravljanja sprednje hidravlike omogoča še več praktičnih možnosti upravljanja.
- Največja dvižna zmogljivost prednje hidravlike je 4.149 kg oz. 5.129 kg pri traktorjih z močjo 185 KM in več
- Elektronska krmilna ročica (Joystick) – hitro preklapljanje med zadnjimi in sprednjimi hidravličnimi ventili
- Prednja kardanska gred s hitrostjo 1000 vrt/min in opcijskim upravljanjem sprednjega priključka
 
 
 
ČELNI NAKLADALCI
Traktorji Case IH Puma so na voljo s tovarniško vgrajeno priključno opremo za čelni nakladalnik in so zasnovani za delovanje z dvema novima serijama nakladalcev Case IH - serijo U in serijo T.
 
SERIJA U – VSESTRANSKA IN VZDRŽLJIVA
Serija čelnih nakladalcev U z mehanskim samoniveliranjem je idealna za vsakodnevna opravila. Enostavno jih je opravljati in so na voljo s sistemom FITLOCK 2+ System ® za hitro pripenjanje in odpenjanje. Za serijo Puma so na voljo trije modeli čelnih nakladalcev. Njihova največja višina dviga je 4,13m do 4,58m, največja nosilnost pa od 2.412kg do 2.728kg.
 
SERIJA T – DELO Z VISOKO ZMOGLJIVOSTJO
Premium serija T je serija vrhunskih specifikacij, ki s hidravličnim samoniveliranjem poveča dvižno moč za 35%. Štirje modeli nakladalcev, ki so primerni za serijo Puma vključujejo funkcije, hidravlične cevi pa so speljane znotraj okvirja in prečnega nosilca nakladalca, s čim so zaščitene pred poškodbami. Modeli serije T ponujajo največjo višino dviga med 4,13 m in 4,58 m in največjo dvižno zmogljivost od 2.590 kg do 3.260 kg.

 

 

 

OPREMLJEN ZA VSE TERENE
Traktorji Case IH Puma z odličnim razmerjem med močjo in maso navdušujejo tako na polju kot na cesti.
 

 
Traktor s popolnim oprijemom
Štirikolesni pogon in samodejna blokada diferenciala se samodejno vklopita in izklopita glede na določene parametre: kot zasuka volana, položaj hidravličnega dvigala, zavore posameznih koles in hitrost. Standardni sistem Ride Control za dušenje vibracij, zmanjša vibracije pri prevozu težkih strojev na minimum.
 

 
Patentirana varnostna rešitev
Napredni zavorni sistem Advanced Trailer Brake, s katerim so opremljeni traktorji Case IH Puma CVXDrive, povečuje varnost v težavnih situacijah. Patentirani sistem aktivno prepozna trenutne vozne razmere in stabilizira kombinacijo traktorja in priključka pri zmanjševanju hitrosti, tako da potegne nazaj krmilnik Multicontroller ali uporabi zavorni pedal. Traktor in priključek tako vedno ostaneta v liniji.
 

 
ZUNANJOST
Privlačna in funkcionalna zunanjost
Stilistični elementi, kot je privlačen dizajn pokrova motorja z velikimi zračnimi odprtinami za boljši dovod zraka, zmogljivimi lučmi LED, vgrajenimi v rešetko hladilnika, ki odlično osvetljujejo delovno površino, traktorji serije Puma izstopajo iz množice. Dodatne zunanje značilnosti pa zagotavljajo funkcionalne prednosti in pomagajo pri vidljivosti.
 
 
 
NAPREDNI SISTEMI KMETOVANJA
Napredni sistemi kmetovanja izboljšujejo produktivnost in agronomsko učinkovitost ter hkrati zmanjšujejo vložke. Program AFS ponuja intuitivne rešitve za natančno kmetovanje, ki povečujejo učinkovitost - vse leto. 
 
 
 
Monitor
AFS Pro 700 Plus je osrednja enota za upravljane in nadzorovanja vaše Pume: vse glavne funkcije in informacije o stanju traktorja in priključkov so zbrane na enem zaslonu. Navigacija po menijih je intuitivna, pomembne nastavitve pa so dostopne v nekaj sekundah. Tako lahko izkoristite vse funkcije traktorja.
 
 
 
Usmerjanje in samodejno krmiljenje
Tovarniško vgrajeni in za uporabo enostavni sistem AFS AccuGuide odpravlja potrebo po krmiljenju na terenu. Enostavno ohranjate popolnoma ravne in ponovljive vrste, zmanjšajte število preskokov in prekrivanj ter prihranite gorivo. Tehnologija RTK+ zagotavlja visoko natančnost - do 1,5 cm.
Funkcija AccuTurn Pro omogoča prostoročno obračanje ob koncu vrste, s čimer povečate učinkovitost in produktivnost. Sistem nadzoruje tudi vzorce tirov in zmanjšuje zbijanje zaradi prekrivanja prehodov - prednosti, ki prinašajo večje donose.
 
 
 
Daljinsko upravljanje operativnih podatkov in podatkov o voznem parku
Z aplikacijo AFS Connect lahko na daljavo spremljate in upravljate svojo kmetijo, vozni park in podatke ter tako optimizirate svojo učinkovitost, produktivnost in prilagodljivost. Učinkovito vizualizirajte svoja vozila in tako prepoznajte možnosti za izboljšanje učinkovitosti. Z vsemi informacijami, ki so vam na dosegu roke, lahko uspešno upravljate svoje dejavnosti kadar koli in kjer koli!
 
 
 
VZDRŽEVANJE IN RAZPOLOŽLJIVOST
Zavedamo se, da je v kmetijstvu čas ključnega pomena, in čim manj ga morate porabiti za servisiranje, tem bolje. Vsakodnevno vzdrževanje traktorjev Puma je preprosto, enostavno in hitro, tako da se zmanjšajo stroški in izostanki stroja.
 
 
Zunanji priključki za stisnjen zrak
Dva zunanja priključka za stisnjen zrak s cevjo in napravo za izpihovanje omogočata čiščenje hladilnikov in drugih sestavnih delov tudi med vožnjo. Možna je tudi mobilna korekcija tlaka v pnevmatikah.
 
 
 

 

Interval menjave olja 750 ur
Daljši intervali menjave olja pomenijo več časa za delo na terenu.
 
 
 
Velik rezervoar
Velik rezervoar za gorivo s prostornino do 330 litrov in rezervoar za AdBlue s prostornino 48 litrov zagotavljata dolge delovne dni brez polnjenja.
 
 
 
Čisto delo
Nov 8-litrski rezervoar za vodo na levi strani omogoča upravljavcu, da si očisti roke preden vstopi v kabino.
 

 

 

NAPREDNI ZAVORNI SISTEM
Štirje močnejši modeli traktorjev Case IH PUMA CVX so opcijsko na voljo z vgrajenim ABS sistemom. ABS zaviralni sistem preprečuje blokiranje koles med zaviranjem, tudi pri maksimalni sili. Kolesa obdržijo oprijem in se odzovejo na zavijanje z volanom. Drsenje in zibanje sta občutno manjša. Pri hitrosti nad 12 km/h se zaviranje na eno samo kolo avtomatsko onemogoči in tako še pripomore k večji varnosti voznika.
Funkcija Auto-Steer-By-Brake zmanjša obračalni krog traktorja – ko je sistem aktiviran, notranje kolo avtomatsko začne zavirati, medtem ko se zunanje kolo normalno vrti. ABS sistem pa prepreči blokiranje notranjega kolesa, s čimer minimizira poškodbo tal.

 

 

PUMA 260 CVX DRIVE - NOV VRHUNSKI MODEL 
Poslovne zahteve na sodobnih kmetijah zahtevajo učinkovite tehnologije, da ostanejo produktivne in donosne. Puma 260 CVXDrive je bila zasnovana tako, da ponuja več moči, več udobja in napredno avtomatizacijo. Tako so stroški obratovanja vedno pod nadzorom, na terenu pa sta zagotovljeni visoka produktivnost in zanesljivost.
 
- 260 KM (maksimalna moč 280 KM)
- menjalnik CVX Drive
- nosilnost zadnje hidravlike 10.463 kg
- nosilnost sprednje hidravlike 5.129 kg
- hidravlična črpalka z zmogljivostjo 170 l/min
 

 
NOVO OBLIKOVANJE - OBLIKA SLEDI FUNKCIJI
Inženirji pri podjetju Case IH so tehnično popolnoma prenovili celoten traktor in ga vključili v privlačno funkcionalno obliko, ki je pomlajena in osvežena - začenši z agresivnim videzom pokrova motorja in nove kabine. Prav tako je bil traktor izboljšan z dodatnimi praktičnimi funkcijami, kot sta vgrajeni rezervoar za vodo in zaboj za orodje, tako da boste imeli vedno vse, kar potrebujete za nastavitev orodja s sabo, in se vam za to ne bo treba voziti nazaj na dvorišče.
 

 

NAJMOČNEJŠA PUMA DOSLEJ
Inovativni 6,7-litrski motor FPT dosega največjo izhodno moč 280 KM brez Power Boosta in 302 KM s Power Boostom. Za prenos polne moči na tla je nova Puma opremljena z večjimi in robustnejšimi osmi. 2,05 m kolotek pnevmatik zagotavlja večjo vlečno moč in večjo produktivnost ob zaščiti tal/spoštovanju talne strukture.
 

 

VEČJA KABINA, VEČ SVOBODE
Nova kabina enaka kot pri traktorjih Optum, je prostornejša kot kdaj koli prej, tišja kot kdaj koli prej, hkrati pa ponuja več udobja. Aktivno vzmeten, ogrevan in prezračevan voznikov sedež zagotavlja ergonomijo in dobro počutje, prostornejša kabina traktorja pa ponuja večja okna in boljšo vidljivost po celotnem traktorju. Nov volan Case IH, brezžični daljinski upravljalnik sistema za vstop in zagon brez ključa, gumb za zagon motorja in visokokakovosten avdio sistem zagotavljajo vrhunsko udobje, ki si ga zaslužite.
 

 

NASLEDNJA RAVEN TEHNOLOGIJE
Porabite manj časa za papirologijo in več časa za operativne odločitve. S pomočjo telematskega sistema AFS Connect™ lahko analizirate svoje operativne podatke, upravljate svoj vozni park in izmenjate podatke na daljavo s partnerji. Po potrebi lahko dobite tudi hiter servis na daljavo pri prodajalcu ali v vaši pisarni, tako da lahko učinkovito delate vse leto. Sistemi za vodenje AFS maksimirajo učinkovitost Pume, zmanjšajo stroške delovanja in razbremenijo voznika.
 

 

CELOVITA ZAŠČITA
Case IH je bil vedno pionir, ko gre za varnost na kmetiji, saj želijo, da se njihove stranke počutijo varne in so lahko osredotočene na svoje delo. Nov sistem aktivnega vzmetenja traktorja sinhronizira vzmetenje sprednje osi, kabine in zadnjega priključka ter tako zagotavlja več udobja in stabilnosti pri vožnji s priključki. Naš patentirani zavorni sistem za priklopnik "Advanced Trailer Brake" samodejno stabilizira traktor in priključek med vožnjo v hribih, da prepreči zloglasni učinek noža/Jack Knife.
 

 

PRODUKTIVNOST
Razpoložljivost je ključni dejavnik sodobnega kmetovanja. Cenili boste spremembe, ki smo jih naredili na zadnjih krmilnih enotah in postavitvi zadnjega vpetja. Pritrditev in odstranitev priključkov je hitra in enostavna zahvaljujoč preoblikovanju oljnih spojk z razbremenitvijo tlaka in razporeditvijo električnih in ISOBUS priključkov.
 

 

ZASNOVAN S KAKOVOSTJO V MISLIH
Nova Puma je bila zasnovana in oblikovana v tovarni in razvojnem centru v Sankt Valentinu v Avstriji. To je jamstvo za kakovost in strokovnost, ki jo želijo naše stranke.

 

 

Imate vprašanje ali ne najdete željene informacije? Kontaktirajte nas!