Renkovci 57, 9224 Turnišče, Slovenija

Case IH

Oglejte si traktorje Case IH Luxxum in takoj boste videli, da so to traktorji, narejen za tiste, ki zahtevajo več. Gre za modele srednjega razreda, za tiste, ki morda ne potrebujejo najvišjih konjskih moči, vendar v vseh drugih pogledih zahtevajo najboljše možne specifikacije. Drobni detajli in specifične rešitve, ki jih le redko najdemo na traktorjih podobnega ranga, naredijo Case IH Luxxum tako posebnega. Traktor je močan, okreten, prilagodljiv, kompakten in obenem dovolj nizek, da lahko še tako težko delo z njim opravite z lahkoto.
Traktorji Maxxum so zasnovani kot najelegantnejši traktorji srednjega razreda, kar smo jih kdaj koli izdelali, brez da bi pri tem ogrozili enostavnost uporabe ali vzdrževanja. Ponosni boste, da ste lastnik tega traktorja in da delate z njim. Že standardni modeli Maxxum ponujajo obsežno opremo s tehnologijo, ki popolnoma ustreza zahtevam sodobnih kmetijskih obratov. To so traktorji, ki so jih oblikovali ljudje, ki odlično razumejo traktorje in kmetovanje. Ne glede na to, ali potrebujete traktor s standardnimi specifikacijami ali z najnovejšo tehnološko opremo, obstaja Maxxum, ki ustreza vam in je enostaven za uporabo.
Nova serija traktorjev CASE IH VESTRUM izstopa iz množice, saj združuje kompaktne dimenzije vodljivega štirivaljnega traktorja z vrhunskim udobjem in opremo večjih modelov Case IH. Rezultat je prvi traktor Case IH v razredu 100 KM z brezstopenjskim menjalnikom CVX Drive.
Če potrebujete vsestranski traktor, ki je majhen, vendar se po vseh značilnostih lahko primerja z večjimi traktorji, boste v traktorju Case IH Farmall C našli kar ste iskali. Prvi model traktorja Farmall so v podjetju Case IH predstavili že leta 1923 – že takrat je bil zasnovan kot kompakten traktor, primeren za vsako kmetijo in za vsa dela na kmetiji. Kljub dolgi tradiciji, prednosti modelov traktorjev Farmall še vedno temeljijo na nizkih stroških vzdrževanja in enostavni, vsestranski uporabi. Traktor Farmall C je idealno opremljen za uporabo v kmetijstvu, komunali ali industriji, zaradi nizkega težišča pa se odlično izkaže tudi pri delu na hribovitem terenu in v gozdu.
CASE IH OPTUM so zmogljivi, kompaktni in izjemno vodljivi traktorji z odličnim razmerjem med močjo in težo. Z osupljivim novim dizajnom in z moderno integrirano osvetlitvijo, bo ta traktor opravil katero koli nalogo z maksimalno zmogljivostjo, učinkovitostjo in zanesljivostjo. Traktorji Case IH Optum so vedno bil prva izbira za prave profesionalce: s svojimi zmogljivimi, a hkrati učinkovitimi motorji do 313 KM, brezstopenjskim menjalnikom CVXDrive in kompaktno strukturo je Optum postavil nove standarde za visokozmogljive traktorje. Z aplikacijo ASF Connect je bil narejen še pomemben korak naprej v digitalnem natančnem kmetovanju.
Traktorji CASE IH MAGNUM so prava izbira za velike kmetije in izvajalce, ki od svoje tehnologije zahtevajo največ. Novi Magnum hitro in učinkovito opravi vsako nalogo in zagotavlja izredno produktivnost iz dneva v dan. Noben dan za volanom se vam ne bo zdel predolg z luksuzno udobno kabino Magnum, ergonomsko razporejenimi in intuitivnimi upravljalniki, tihim okoljem voznika in gladko vožnjo.
Traktorski odbijač skrbi za vašo varnost in varnost drugih udeležencev v prometu, hkrati pa ga odlikujeta tudi privlačen dizajn in praktična uporaba. Odbijač poveča vidnost širine traktorjev, pomaga ščititi kolesa in poveča spoštovanje drugih udeležencev v prometu. Zaokrožen in privlačen videz z označitvijo, osvetlitvijo in popolnim zaključkom.
Za vse tiste, ki potrebujete kompaktni in vsestranski traktor za splošna opravila, je Case IH razvil serijo FORMALL A. Lahkotni, zelo okretni in enostavni za uporabo, z nizkimi obratovalnimi stroški, so najboljša kombinacija med zmogljivostjo in pametno naložbo. Ne glede na potrebe vašega dela bo Formall A z svojim udobnim okoljem poskrbel, da bo vaš delovni dan prijetnejši in krajši.
Ne glede na to, ali ste sadjar ali vinogradnik ali potrebujete ozek in kompaktni traktor za druga opravila, bodo ozke dimenzije, tesen krog obračanja in odlično usklajena tehnologija novega QUANTUM-a vaša najboljša izbira. Že na prvi poglede je jasno, da traktor Quantum spada v družino CASE IH. Gladke linije in elegantne podrobnosti naredijo traktor vpadljiv, obenem pa ima videz praktičen namen - fine linije zagotavljajo, da občutljiva drevesa in vinska trta ostanejo nepoškodovane, ko se traktor pelje med njimi. Traktorje Quantum pa oblikujejo tudi kvalitetna izdelava, varčni motorji in enostavno opravljanje.
Traktorji CASE IH PUMA so enostavni, uporabniku prijazni in varčni traktorji, ki ponujajo standard zmogljivosti, ki bi ga sicer pričakovali le od veliko dražjih traktorjev. Svoj Case IH Puma lahko popolnoma prilagodite svojim potrebam. Vsem modelom Puma je skupno to, da po vsem svetu slovijo kot zanesljivi, zmogljivi in varčni traktorji. Proizvajajo jih v St. Valentinu v Avstriji, kjer sta združena vrhunsko strokovno znanje in preverjena kakovost proizvodnje za najboljši končni izdelek.