Renkovci 57, 9224 Turnišče, Slovenija
Krožne brane serije COMBIDISK SDK-E in SDK-MG so stroji z visoko trdoto, ki uspešno mehansko obdelujejo tla. Opremljeni so s priključkom za povezavo z rahljalniki serije Chisel Europa. Opcijsko je na voljo hidravlični dvižni sistem za nagibanje sklopa diskov.
 

 

Na voljo so v naslednjih različicah:
•  Krožne brane COMBIDISK SDK-E so na voljo z 12 do 18 diski, z delovno globino med 10 do 25 cm in so primerne za traktorje z močjo med 110 in 260 KM.
•  Krožne brane COMBIDISK SDK-MG so na voljo z 20 ali 22 diski, z delovno globino med 10 in 25 cm, kot nalašč za traktorje z močjo med 250 in 380 KM.
 
 Standardna oprema:
- Zadnji priklop za kombinirano uporabo
- Zgornja povezava
 
Dodatna oprema:
- Hidravlični dvižni sistem za dvig diskov
- Komplet svetlobna signalizacija z odsevnimi tablami

 

 

 

                                         

 
Krožne brane COMBIDISK SDK-E in SDK-MG je možno kombinirati z rahljalniki serije MEGA.
 
Kombinirani rahljalniki serije MEGA so visokokakovostna rešitev za obdelavo in pripravo tal na setev. Ta kmetijski stroj je zaradi svoje moči in visoke trdnosti nepogrešljivo orodje, s katerim je mogoče grobo obdelati, poravnati, razdrobiti in zadelati ostanke pridelkov. Opremljeni so s priključkom za spajanje. Opcijsko je na voljo hidravlični sistem dviga zadnjega valja.

 

 
Rahljalniki serije Mega so na voljo z 21 do 23 zobmi/rezili in 14 do 22 diski, z delovno globino med 20 in 35 cm in so primerni za traktorje z močjo med 150 in 400 KM.

 

 

Imate vprašanje ali ne najdete željene informacije? Kontaktirajte nas!