Renkovci 57, 9224 Turnišče, Slovenija
PREDNJI DROBILNIK GRINDER ravna in drobi zemljo pred traktorjem. Predsetvena obdelava tal je učinkovitejša, izboljša se udobje voznika, poveča pa se delovna hitrost predsetvene obdelave.
 
 

 

SMER VOŽNJE - gibljiva konstrukcija mu omogoča, da se med delom prosto prilagaja smeri vožnje, v kolikor pa ga učvrstite s sornikom, zemljo obdeluje le v ravni liniji.
RAVNALNI ELEMENTI - odlikuje ga sistem po višini nastavljivih obdelovalnih peres, ki jim po potrebi lahko spreminjate tudi obdelovalni naklon.
PREDNJI PRIKLJUČEK – za učinkovito pripravo tal pred setvijo in maksimalen izkoristek hranilnih snovi.
 
PREDNOSTI:
- Odlikuje ga dvovrstni sistem drobilnih diskov, ki jih dopolnjujejo prožna ravnalna peresa.
- Prva vrsta diskov obdelovalno površino učinkovito reže, rahlja ter drobi, druga vrsta diskov pa tla ustrezno ravna in odpravlja grude.
- Čvrsta konstrukcija diskov in premišljena postavitev preprečujeta zatikanje.
- Primeren za obdelavo vseh površin tudi zahtevnejših terenov.
- Tla učinkovito obdela že v enem samem prehodu.
 
NADGRADNJE IN DODATNA OPREMA:
~ HIDRAVLIČNA NASTAVITEV NAKLONA PERES - omogoča hkratno nastavljanje naklona in globine peres ter dopušča prilagajanje nastavitev med obdelovanjem. Z enostavnim krmiljenjem olajšuje pregled nad opravljenim delom.
~ DVE VRSTI PERES - odlikujeta ga dve vrsti S-peres z ravnalnimi noži. Zaradi močnega preseka zagotavlja večjo moč in učinkovitost. Primeren za obdelavo težjih podlag. Omogoča hidravlično nastavitev naklona in globine obdelave in ponuja možnost računalniškega krmiljenja hidravličnega sistema.
~ REZALNA PERESA - omogočajo nastavljivost po višini in spreminjanje naklona. Zaradi čvrste konstrukcije so primerna za obdelavo težjih vrst tal, saj zagotavljajo neprekinjen prehod brez zatikanja in zaustavljanja.
~ TURBO DISKI - zaradi čvrstejše konstrukcije agresivneje zarežejo v obdelovalno površino in učinkovito obdelajo tudi zahtevnejše vrste tal. Maksimalni učinek dosežejo v kombinaciji z valovitimi diski.

 

 

 

 

Imate vprašanje ali ne najdete željene informacije? Kontaktirajte nas!