Renkovci 57, 9224 Turnišče, Slovenija
DROBILNIK TERASOFTER je vrhunski pripomoček za površinsko obdelavo tal pred setvijo. Zmogljiv sistem peres v kombinaciji z izravnalnim valjem učinkovito drobi grude, prezračuje in rahlja setveno prst. Poleg prezračevanja in mehčanja tal spaja žetvene ostanke s prstjo, s čimer poveča kaljivost posevka in zmanjšuje erozijo rodovitne prsti. Ob izboljšanem udobju za voznika traktorja dopušča obdelavo tal do globine 30 cm.
 

 

PREDNOSTI:
- Vrhunski pripomoček za grobo, površinsko obdelavo tal pred setvijo.
- Vsebuje dve oziroma tri vrste peres, ki jih dopolnjuje izravnalni valj.
- Dovršen sistem peres učinkovito reže obdelovalno površino, drobi grude, mehča in zrači setveno podlago.
- Poleg prezračevanja in mehčanja tal spaja žetvene ostanke s prstjo, s čimer povečuje kaljivost.
- Posevka in zmanjša erozijo rodovitne prsti.
- Tla učinkovito obdela že v enem samem prehodu.
- Omogoča do 30 cm obdelovalne globine.
 
NADGRADNJE IN DODATNA OPREMA:
~ IZRAVNALNI VALJ - namenjen je drobljenju manjših grud in ravnanju obdelovalne površine. Čvrsta konstrukcija mu omogoča vzdrževanje konstantne operativne višine. Primeren je za obdelavo suhih in mokrih tal.
~ HIDRAVLIČNI SISTEM NASTAVLJANJA GLOBINE - omogoča natančno, brezstopenjsko nastavljanje globine obdelave s pomočjo enostavne krmilne ročice.
~ IZRAVNALNI DISKI - namenjeni so izravnavanju obdelovalne površine neposredno za peresi. Čvrsta konstrukcija in velik premer diskov zagotavljata enakomernost izravnave obdelovalne površine in nemoteno delovanje brez zatikanja. Možna je prilagoditev postavitve na transportno širino.
~ NOŽI - namenjeni so rezanju obdelovalne površine po celotni širini rahljalnika. Za maksimalno učinkovitost so nameščeni v prekrivajočem se zaporedju. Širina rezila znaša med 300 in 500mm. V primeru obdelave zahtevnejših podlag jih lahko dodatno zaščitimo z visoko-odpornimi karbidnimi trdninami.
 

 

 

 

 

Imate vprašanje ali ne najdete željene informacije? Kontaktirajte nas!